Rólunk

2015 tavaszán, családi gazdálkodásban indítottuk el kertészetünket. Az ültetvény Budapesttől 40 km-re, Dabas város külterületén található.

Fontos számunkra az egészség, és az egészség megőrzése. A legfontosabb alapelv, melynek jegyében munkánkat végezzük, hogy növényeinket organikus módon neveljük. Nem használunk gyomirtó szereket valamint a növényre sem kerül semmilyen érésgyorsító vagy egyéb termésfokozó permet.

Kertészetünknél márciustól novemberig vegyszermentes módon nevelhető töveket kínálunk eladásra. Kiskertekben könnyedén megteremthetőek a növény számára megfelelő körülmények, melyről Blog menüpontunkban olvashatnak bővebben.
Emellett segítségére vagyunk azon érdeklődőknek is, akik nagyobb számú telepítésben gondolkoznak!

A visszajelzések alapján sok kiskertben sikeresen termesztik a növényeket, termelői tapasztalatainkra támaszkodva.

Az elmúlt évek alatt nagyon sokan érdeklődtek más növényekről, amikor nálunk vásároltak. Ennek köszönhetően a jövőben megtalálható lesz kibővülő kínálatunkban az egres (piszke vagy köszméte), a fekete szeder tüskétlen verziói, a ribizli, a josta, a málna, füge és egyéb bogyósok, valamint balkonon nevelhető, törpe gyümölcsfák is, melyek kizárólag konténeres formában lesznek megvásárolhatóak.

Amennyiben tevékenységünk felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

X