Áfonya

Miért az Áfonya?

  • Magas antioxidáns tartalom

  • Segíti az emésztést

  • Védi az érfal sejtjeit

  • Segít az optimális koleszterin szintben

  • Segíti a kognitív funkciókat

  • Csökkenti a kor előhaladtával kialakuló bőrhibákat

  • Segíti a látást

Mert az áfonya bokor gyümölcsének egészségre gyakorolt hatása kiemelkedő. Antioxidáns tartalma az egyik legmagasabb, bizonyítottan jó hatással van az érrendszere, az emésztésre, a vércukorszintre, a látásra, és még sorolhatnánk. A nyugati kultúrákban sokkal nagyobb mennyiségben kerül asztalra, közel olyan népszerű, mint a földieper. Ezzel szemben Magyarországon csak nagyon kevés helyen foglalkoznak az áfonya termesztésével, hiszen a növény igényeit az organikus termelés keretében nem könnyű megteremteni.

Munkánkkal kapcsolatosan friss információkat Facebook oldalunkon, az ültetésről, gondozásról, felhasználásról és egyéb érdekességekről pedig a “Blog” menüpont alatt olvashatnak.

Kérdés esetén keressenek bennünket bátran elérhetőségeink valamelyikén!

X